Hoe de inktfout op een Epson-printer op te lossen?

Ondervindt u problemen met uw Epson-printer? Klopt het dat uw printer niet de juiste afdrukken geeft en dat u een inktfoutmelding krijgt wanneer u begint met afdrukken? Dan is hier de perfecte oplossing voor u. U hoeft alleen maar naar Epson Printer Reparatie te gaan en de stappen hier te doorlopen.
  • U moet eerst de printers Hervatten, stoppen / resetten of de kleurstartknoppen ongeveer 5 tot 15 seconden ingedrukt houden om met het bypass-proces van deze fouten te beginnen. Zodra dit is gebeurd, wordt de inktmonitor uitgeschakeld en stopt de printer met knipperen.
  • Daarna gaat de printer terug naar afdrukken, maar als het probleem aanhoudt, volgt u de onderstaande stappen.
  • U moet de reinigingscyclus van de printer voltooien, probeer de grondige reiniging en controleer de uitlijning als deze weer goed is ingesteld. Je kunt controleren of het goed is door een paar afdrukken te maken.
  • Als de printer de cartridge niet herkent, moet u de cartridge verwijderen en al het stof en vuil verwijderen met een doek die schoon en pluisvrij is.
  • Als u merkt dat de printer nog steeds niet goed werkt en de cartridge niet wordt herkend, moet u de printer UITSCHAKELEN en de stekker uit het stopcontact halen, 30 tot 60 seconden uitzetten. Hierna kunt u de printer AAN zetten en vervolgens de cartridge opnieuw installeren zoals vroeger.
  • Als de printer die een printkop heeft en deze nu enige tijd ondersteboven wordt gehouden, veroorzaakt dit een probleem voor de inkt om goed naar de printkop te gaan en laat de nieuwe inktcartridge geen afdrukken maken. Daarom moet u de printkop reinigen met een zachte linnen doek die u schoonmaakt door de printkop naar beneden te richten op een zachte, vochtige handdoek totdat u de inkt niet meer ziet stromen en daarna kunt u de cartridge opnieuw installeren.
Picture
We hopen dat u succesvol bent geweest met de procedure. Maar als u nog steeds problemen met de printer ondervindt, moet u rechtstreeks contact opnemen met ons team bij Epson Printer Reparatie centrum en krijgt u meteen alle passende oplossingen van onze ervaren technici.
-----------------------------------------------------

Originele bron: http://printerrepairnl.mystrikingly.com/blog/hoe-de-inktfout-op-een-epson-printer-op-te-lossen

Comments

Popular posts from this blog

Corrigeer een HP-printer machine vanuit de foutstatus

Hoe te scannen op Dell Printer en stappen om de printer snel te installeren?